top of page

Ons verhaal

De brand

St. Korneel is een slow-fashion brand met een missie. Wij streven ernaar dat over 5 jaar iedereen in Nederland bewuste keuzes maakt als het gaat om het kopen van kleding. De vraag is niet ‘Wat koop ik?’ of ‘Wanneer kan ik weer wat kopen?’. Maar ‘Hoe vaak denk ik te dragen wat ik wil kopen?’, ‘Is mijn product verantwoord gemaakt?’ en ‘Past dit product bij wie ik ben en wil zijn?’. Wij vinden het mooi om te zien dat mensen een keuze maken die niet alleen goed is voor wie zij zijn, maar ook voor de omgeving, het milieu en de maker van het product. 

jacket.png
Schermafbeelding 2021-06-13 om 12.16.22.

Get to know
Saar & Ster

Hi! Wij, Sara & Sterre zijn trotse founders van St. Korneel en dragen met alle liefde de Oudfits. Een idee dat is ontstaan tijdens een gezellige avond bijkletsen onder het genot van een heerlijk wijntje. Het bleef niet lang bij ‘een leuk idee’, maar ontwikkelde zich al snel tot een concrete business. Naast dat wij met onze onderneming een gezamenlijk doel nastreven, hebben we ook individueel onze kwaliteiten en ambities. We stellen ons graag persoonlijk aan jullie voor. 

 

Sara is de creatieve praktica. Zij heeft een achtergrond in trendonderzoek en conceptontwikkeling. Creatieve ideeën weet ze te vertalen naar mooie producten. De Oudfits die jij gaat dragen, heeft zij met de hand gemaakt. De leukste uitdaging die er is, is om datgene wat al bestaat een nieuwe en verrassende wending te geven. Zin om ideeën te sparren? Hit Sara up!

 

Sterre zal je herkennen aan de vraag die zij altijd stelt ‘Waarom?’. Binnen St. Korneel is zij degene met het oog op de toekomst. Het ontwikkelen van een lange-termijn visie en het creëren van een brand zijn haar op het lijf geschreven. Samen nadenken over hoe we de wereld een beetje mooier kunnen maken? Hit Sterre up! 

bottom of page