top of page

Verzending & Retourneren

Verzending

We doen jouw bestelling uiterlijk twee dagen na het plaatsen van de

bestelling op de post. 

Bestellingen binnen Nederland versturen we in een pakketje, het is dus handig als je thuis bent. De kosten zijn voor de koper. 

Verzendkosten Nederland: € 6,10
 

Bestel je vanuit een ander land dan Nederland?
Check dan zelf hoe het zit met bijvoorbeeld douane- en invoerrechten, lokale belastingen, vergunningen en productbeperkingen. Aanvullende kosten die het land van bestemming in rekening brengt, zijn voor degene die het pakket ontvangt.  

Mocht je er echt niet uitkomen, dan kijken we graag met je mee. 

Woon je in de buurt?

We love to see our customers! Mocht jij in de buurt van Eindhoven of TIlburg wonen, neem dan persoonlijk contact met ons op. Waarschijnlijk kun je het pakketje bij ons ophalen of kunnen wij het bij jou thuis afleveren. 

Retourneren

We hopen dat jij, als nieuwe drager van onze producten een bewuste keuze maakt. Vanuit St. Korneel controleren wij jouw product meerdere malen voordat het jouw kant op komt. Want als jij blij bent, zijn wij dat ook. 

 

We proberen er alles aan te doen om jou aan de voorkant de juiste keuze te laten maken. Mocht je desondanks toch twijfels hebben of zijn er andere problemen voorgevallen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. 

bottom of page